-->

Drie staatsfunctionarissen uit Jakarta bezoeken de Tanimbar-eilanden

Drie staatsfunctionarissen uit Jakarta bezoeken de Tanimbar-eilanden.lelemuku.com.jpg

SAUMLAKI, LELEMUKU.COM - De regent van de Tanimbar-eilanden, Petrus Fatlolon, verwelkomde op vrijdag 18 juni 2021 in Saumlaki, Tanimbar, Maluku drie gasten van de Indonesische regering in Jakarta.

De drie gasten waren de minister van Maritieme Zaken en Visserij, Sakti Wahyu Trenggono., Minister van Ontwikkelingsplanning, Suharso Monoarfa en het hoofd van de marine, admiraal Yudo Margono.

De minister van Maritieme Zaken en de minister van Ontwikkelingsplanning hebben een agenda om de faciliteiten van het Indonesische National Fish Barn (LIN)-programma in Saumlaki te herzien.

Ondertussen huldigde het hoofd van de Indonesische marine het dok op de marinebasis van Saumlaki in.

De regent zei dat de komst van de drie gasten uit Jakarta was om de gereedheid van Tanimbar te zien als een gebied dat zich zou ontwikkelen met de hulp van de Indonesische regering.

"Beide ministers zijn erg blij met de voortgang van de ontwikkeling in Tanimbar", zei Fatlolon.

De regent diende ook een voorstel in bij de twee ministers om vissers te helpen en wegen aan te leggen in Tanimbar.

Hij vroeg de minister ook om de toevoeging van de start- en landingsbaan van Mathilda Batlayeri Airport voor te stellen.

Ten slotte vroeg de regent om een plan om een opleidingscentrum voor personeelszaken te bouwen om te voldoen aan de exploitatie van het bouwproject voor de raffinaderij voor vloeibaar aardgas in Inpex - Masela Block.(Laura Sobuber)

Recent Posts

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

Iklan Bawah Artikel